Als je net een nieuwe auto gekocht hebt, is het belangrijk dat je deze ook gelijk verzekerd. Wanneer je namelijk geen autoverzekering neemt, ben je in overtreding wanneer je toch de weg opgaat. Gelukkig hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn om je auto van een goede verzekering te voorzien. Als je weet waar je op moet letten bij het afsluiten van een goede polis, heb je in een mum van tijd een verzekering die bij jouw wensen aansluit en die goed betaalbaar is. Wij laten je ook zien waar je moet zijn om het auto verzekeren in goede banen te leiden.

 

Welke verzekering heeft jouw Volkswagen nodig?

Zoek jij een verzekering voor je Volkswagen? Dan kun je even naar de site van Univé gaan om te kijken wat je hier allemaal aan mogelijkheden kunt vinden. Je ziet dan dat je kunt kiezen uit drie soorten verzekeringen: de basisverzekering, de WA+ verzekering en de allriskverzekering. De basisverzekering is met name geschikt voor oudere wagens want deze vergoedt alleen de schade die jij aan anderen toebrengt in het verkeer. De schade die jijzelf oploopt is dus voor jouw eigen rekening. Heb jij een gloednieuwe Volkswagen gekocht, dan is het aan te raden om een allrisk verzekering te nemen. Met dit pakket wordt alle schade vergoed, ook die jijzelf hebt opgelopen. Kijk dus altijd even goed naar de leeftijd van je wagen en schat dan in of je wagen een (dure) reparatie waard is.

 

Vul je verzekering aan

Een autoverzekering bestaat uit een verplicht deel, maar je kunt je verzekering ook nog uitbreiden met aanvullende pakketten. Een geliefde toevoeging is de pechhulp. Met deze optie kun je altijd een beroep doen op een monteur wanneer je met pech langs de kant van de weg komt te staan. Ook kun je een monteur bij je thuis laten komen. Mocht het nodig zijn om vervangend vervoer te regelen, dan kun je je verzekering hiervoor gebruiken. Ben jij vaak in het buitenland te vinden? Zorg er dan ook voor dat je pechhulp voor het buitenland neemt. Bekijk de landen waar je een specialist kunt inschakelen om jouw wagen te repareren en je kunt er zeker van zijn dat je reis zonder problemen zal verlopen. Begeeft jouw wagen het volledig? Dan kun je tot maximaal drie nachten in een hotel overnachten. Bij Univé weten ze hoe ze problemen goed moeten oplossen.

 

Je verzekering is eenvoudig online af te sluiten

Wil jij je Volkswagen gelijk verzekeren? Dan kun je even naar de site van Univé gaan om te kijken wat je hier allemaal aangeboden krijgt. Ga even door de voorwaarden en bekijk welke verzekering en welke aanvullingen jij zou willen afsluiten. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je ook altijd even contact opnemen met een van de medewerkers van Univé. Deze staan voor je klaar om je te helpen. Zo kun je snel goed verzekerd zijn voor een prijs waar je niet wakker van hoeft te liggen